we've all got both light and dark inside us what matters is the part we choose to action. That's who we really are.

Jumat, 24 Februari 2012

One sided love iku ancen loro, tapi yo wes gak wayahe mikir ngenean maneh. Duduk duniamu maneh.

Tidak ada komentar: