we've all got both light and dark inside us what matters is the part we choose to action. That's who we really are.

Kamis, 13 Januari 2011

untitled

4 januari 2011, belum genep sebulan, aku sama dia udah ngga bisa sama sama lagi, nggak usah ribet, ternyata aku ngga bisa cocok sama dia, memang aku yang salah nggak bisa dikiiiit aja berkorban. tp yaaa mau gimana lagi.... sudahlah itu sudah berlalu.

dan sekarang........
JOMBLO



lagi.........


i know it's not a big problem, but i feel something different
yaaaah mungkin karna kebiasaan dengan "someone" yang biasanya muji2, bilang kalau aku adalah seseorang yang berarti buat dia, but i must membuang pikiran kayak gini *gak kepikiran kata yang pas, ancur*

tapi.................
pas denger lagu ini, nggatau kenapa, ati rasanya adeeeem bangeeet, tenaaaang bangeeeet
from this song i realize that i'm not alone, not the one who broken. semua orang pasti pernah ngerasain hal itu, yang perlu kita lakuin cuman inget, kalo kita nggak sendiri, masih ada orang yang setia di samping kita dan nggak akan ngebiarin kita sendiri "hold our hand" :)


HOLD MY HAND - michael jackson ft. akon

This life don't last forever
So tell me what we're waiting for
We're Better off being together
Than being miserable alone

Cause I've been there before
And you've been there before
But together we can be alright.
Cause when it gets dark and when it gets cold
We hold each other till we see the sunlight



So if you just

Hold my hand
Baby I promise that I'll do All I can
Things will get better if you just hold my hand
Nothing can come between us if you just hold,
hold my, hold, hold my, hooold, hold my hand.


The nights are getting darker
And there's no peace inside
So why make our lives harder
By fighting love, tonight.



Cause I've been there before
And you've been there before
But together we can be alright
Cause when it gets dark and when it gets cold
We hold each other till we see the sunlight

I can tell you're tired of being lonely
Take my hand don't let go baby hold me
Come to me and let me be your one and only
So I can make it alright til' the morning

Tidak ada komentar: